Skip to content

Leseman Car Care in de Top 250 Groeibedrijven van 2021!

Met trots kunnen we mededelen dat Leseman Car Care zich heeft geplaatst in de Top 250 Groeibedrijven van 2021! 

Schitterende groep bedrijven om tussen te staan
De Top 250 Groeibedrijven is een jaarlijks rapport van de top snelgroeiende bedrijven gevestigd in Nederland. De selectie is gemaakt door Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management (EUR) en gepubliceerd in samenwerking met nlgroeit

Noord-Holland voert met 90 bedrijven de lijst aan, gevolgd door de provincies Noord-Brabant (51) en Zuid-Holland (42). Van alle Top 250 Groeibedrijven kent helaas slechts 5% een vrouwelijke ondernemer, een verdere daling ten opzichte van de vorige editie.

 

De volgende stappen
Later dit jaar wordt bekend gemaakt welke bedrijven staan in de Top 10 en welk bedrijf mag de Eerste Plaats van deze lustrum editie claimen. We houden je op de hoogte.

Over de samenstelling van de Top 250 Groeibedrijven:

Om in de Top 250 Groeibedrijven te komen, dienen bedrijven minimaal 10 FTE groot te zijn en/of minstens 5 miljoen euro om te zetten, aan het begin van de meetperiode van december 2017 tot en met december 2020. Daarnaast dienen ze in deze meetperiode een gemiddelde jaarlijkse groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet te realiseren. Alle bedrijven uit de Top 250 Groeibedrijven zijn in Nederland geregistreerd en hebben het hoofdkantoor in ons land.