Skip to content

Leseman Car Care

in Breda, Tilburg en Utrecht

Bij Leseman Car Care, begrijpen we dat het reconditioneren van je auto vakmanschap vereist. Ons team van specialisten is toegewijd aan het perfectioneren van het voertuig.

Met een scherp oog voor detail, en bieden competitieve tarieven en snelle service. 

Bovendien zijn Bas en Alexander, de drijvende krachten achter Leseman Car Care, toegewijd aan het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vaak hebben zij persoonlijke uitdagingen te overwinnen. Wij geloven dat het helpen van deze individuen met hun persoonlijke problemen essentieel is voor een zinvolle werkervaring.

Laat ons je overtuigen!

Erkend en genomineerd voor

Uw auto in ervaren handen

1 +
auto's per jaar
1 +
jaar ervaring
1 jaar
FOCWA garantie
Alexander en Bas - Leseman Car Care

Bas Leseman & Alexander Gimbrère

“Wij willen vooral innovatief zijn in reconditionering en het morgen beter doen dan vandaag. We zetten nu vol in op data en hopen nog een efficiencyslag te kunnen maken in de planning en doorlooptijd.”

Benieuwd naar wat Leseman Care Care kan betekenen voor jouw wagenpark?

Bij Leseman Car Care bieden we een allesomvattende oplossing voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Wij beheren het volledige traject, van technische inspecties tot schade-inspecties, transport, grondige reiniging van zowel het interieur als exterieur, en de reparatie van cosmetische schades. Dankzij onze toonaangevende expertise zijn wij de nummer 1 in het reconditioneren van voertuigen.

Onze moderne fotostudio’s staan garant voor prachtige foto’s van jouw voertuigen, waardoor ze op hun allerbest worden vastgelegd.

Leseman Car Care hoofdkantoor

Ledeboerstraat 1
5048 AC Tilburg

Vestigingen Leseman Car Care

  • Breda
  • Tilburg
  • Utrecht