Skip to content

Leseman Car Care

in Tilburg, Veghel, Utrecht en Breda

Het reconditioneren van uw auto vereist ervaring, kennis en precisie. Ons team van specialisten staat voor u klaar om uw auto optimaal te klaar te maken.

Wij weten als geen ander de hoekjes en kantjes van uw auto te vinden. Dit op basis van een concurrerende prijs en een korte doorlooptijd.

Laat uzelf overtuigen! 

Bas Leseman besteedt bij zijn bedrijf Leseman Car Care tijd en energie aan de begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vaak hebben zij persoonlijke problemen. Als je deze mensen niet helpt hun moeilijkheden op te lossen, heeft een baan voor hen geen zin. 

Leseman Car Care is begin 2019 uitgeroepen tot Brabants Besten:

Uw auto in ervaren handen

1 +
auto's per jaar
1 +
jaar ervaring
1 jaar
FOCWA garantie

Bas Leseman

Wij willen vooral innovatief zijn in reconditionering en het morgen beter doen dan vandaag. We zetten nu vol in op data en hopen nog een efficiencyslag te kunnen maken in de planning en doorlooptijd.

Benieuwd naar wat Leseman Care Care kan betekenen voor jouw wagenpark?

Leseman Car Care organiseert alles rondom het afleveren van nieuwe of gebruikte auto’s: technische inspectie, schade inspectie, transport, poetsen van interieur en exterieur van de auto en het herstel van cosmetische schades. Daarnaast beschikken we over meerdere eigen fotostudio’s voor de beste foto’s van uw auto’s. Ruimte nodig om je zomer- en winterbanden tijdelijk op te kunnen slaan? Wij helpen je middels ons bandenhotel

Leseman Car Care hoofdkantoor

Ledeboerstraat 1
5048 AC Tilburg

Vestigingen Leseman Car Care

  • Breda
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Veghel